Bli med som frivillig

rekruttering-blogg

Trykk her for melde deg som frivillig

Sjakk OL 2014 trenger mange frivillige for å kunne lage et best mulig arrangement, derfor håper du har lyst til å være med! Du trenger ingen spesielle forkunnskaper, ei heller å være interessert i sjakk for å være med som frivillig – vi trenger bare hyggelige folk som har lyst til å være med på å lage noe kult i Tromsø!


For å være med som frivillig må du:
Ta 4 frivillige skift hos oss
Møte opplagt og glad på skift.

Til gjengjeld får du:
Tilgang til turneringsområdet
T-skjorte
Tilgang til vår egen frivilliglounge
Mat og drikke på skiftene dine

Hva kan du jobbe med?
Delegation Host
Vertskap for delegasjonene. Vi trenger trivelige folk som vil ta imot alle delegasjonene fra de ulike landene. Veit du veien til Mack-kvartalet fra byens ulike hoteller, hvor man kan kjøpe bananer i Tromsø, og har du kanskje tips til hyggelige cafeer? Da er du perfekt! Alle delegasjonene skal ha en kontaktperson som de kan spørre om hva de vil, og vi vil gjerne at du skal være den personen. Du får opplæring og de verktøyene du trenger av oss! :)

Transport og logistikk
Det er massevis av folk og ting som må kjøres rundt i Tromsø for å bygge en sjakk-arena, og av holde en olympiade. Dermed trenger vi flink, trygge sjåfører som kan hjelpe oss med transport av personer og gods. Vi stiller med bil.

Riggegjeng
Vi har en gjeng som rigger arena i forkant, hjelper til i Skarphallen under produksjonen der, og som hjelper oss å rigge ned etter OLet. Her er det ting som skal fikses, bord som skal monteres, greier som skal bæres. Vi trenger praktiske folk, som ser gode løsninger!

Safety/Venue crew
Sikkerhet og område crew. Mange oppgaver skal fylles av sikkerhet og områdecrew. Alt fra å være trivelige portvakter, som sjekker hvem som kan gå hvor, til miljøteam, til garderobeteam, med mer.

Hva skjer når du har meldt deg?
Først må du gå inn og melde deg som frivillig!
Når du har sendt inn ditt skjema blir du ganske snart kontaktet
av oss, enten vi mail eller at vi ringer. Litt senere ringer vi for å avtale med deg når du har lyst til å ha dine vakter, i noen kategorier vil det også være mulig å melde seg opp via «MinSide» som du får innlogging til når du er godkjent.

Har du spørsmål? Send våre frivilligkoordinatorer, Marte og Martine en mail på volunteer@tromso2014.no

Trykk her for melde deg som frivillig