Få med deg åpningsshowet!

Den offisielle åpningsseremonien byr på nordnorske musikere fra øverste hylle og et storslått visuelt show – og du kan fortsatt skaffe deg billetter.

Sjakk-OL åpnes med brask og bram i morgen, fredag 1. august kl. 19.30. Gjennom dette showet får hjemmepublikum en sjanse være med på feiringen av sjakkolympiaden – som samler over 174 nasjoner i Tromsø for å konkurrere i et av verdens største kulturelle og sportslige arrangementer. Finansminister Siv Jensen står for den offisielle åpningen og representerer Norge som vertsnasjon på åpningsshowet. Videre vil Tromsø-ordfører Jens Johan Hjort være konferansier under festivitasen – som byr på et lekent artistgalleri med regional signatur: Violet Road (hovedbilde), Hekla Stålstrenga, Inger Biret Gaup og Lisa Stokke med et fullsatt Nordnorsk Symfoniorkester.

Hekla Stålstrenga. Foto: Brynjar Erdahl.
Hekla Stålstrenga. Foto: Brynjar Erdahl.

På programmet er også høytidelige seanser: flaggseremoni, tale ved FIDE-president Kirsan Ilyumzhinov – og fargetrekning ved det norske sjakklandslaget og Hjort. Hva landslaget trekker av sort eller hvit, vil definere hvilken farge førstelaget og alle andre lag med oddetall skal spille med i turneringen.

I Skarphallen vil det være to barer med salg av øl, vin, mineralvann og snacks. Det vil være mulig å betale både med kort og kontanter. Bedrifter kan også åpne «kontoer» og handle underveis. Faktura vil sendes i neste uke.

Kjøp billetter her!

Marie Sofie i Sjakk-OL selger billetter på Jekta Storsenter i dag. Foto: Daniel Skog.
Marie Sofie i Sjakk-OL selger billetter på Jekta Storsenter i dag. Foto: Daniel Skog.

I dag kan du møte Sjakk-OLs Marie Sofie på Jekta Storsenter i tidsrommet 15.00-19.00. Hun selger billetter til åpningsshowet, selve olympiaden og avslutningsseremonien – og svarer på det du måtte ha av spørsmål om billetter.

Vi vil også ha stand med salg av billetter spesifikt til åpningsshowet utenfor publikumsinngangen til Skarphallen fra dørene åpner kl. 17.30.

 

 

 

 

Hovedbilde: Violet Road. Foto: Daniel Mikkelsen.